Verwarming

Cv-ketel vervangen

Velthoven & Kruijssen vervangt cv-ketels bij particulieren, VvE’s en bedrijven. Daarnaast verzorgen we de complete cv-installatie, zoals radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan kunt u een cv-ketel bij ons aanschaffen. Wanneer uw huis geschikt is voor een warmtepomp, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd, en hebben de nodige ervaring in het aanleggen van duurzame installaties. Het is daarbij belangrijk dat het huis goed geïsoleerd is. Wij zijn CO-VRIJ gecertificeerd om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken. Deze wet is op 1 april 2023 ingegaan.

Wand- en vloerverwarming

Bij renovatie kunnen we de radiatoren voor u vervangen. U kunt ook kiezen voor vloerverwarming of convectoren in nieuwbouw en bij renovatie. Dit zijn beide lage temperatuurverwarming en deze passen uitstekend bij een warmtepompinstallatie, maar ook bij uw cv-ketel. Lage temperatuurverwarming is energiezuinig.

ro_covrij_xl_rgb

Elektrische radiatoren

Elektrische radiatoren zijn tegenwoordig goed te combineren met vloerverwarming. Het is belangrijk om op dit gebied uw wensen te inventariseren, op welke manier u elektriciteit opwekt en hoeveel capaciteit u over heeft. Afhankelijk van uw situatie geven wij advies om het warmtecomfort in huis, in combinatie met duurzame installaties, hoog te houden.

Design radiatoren

Met designradiatoren mag uw radiator weer gezien worden. Als u op zoek bent naar een designradiator voor bijvoorbeeld uw badkamer, dan kunt u in de showroom van onze groothandel terecht om uw radiator uit te zoeken.

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over verwarming, wilt u advies of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.