Duurzaam

Duurzame installaties voor woningen en utiliteit

Voor nieuwbouwwoningen zijn duurzame installaties een eis. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van deze duurzame installaties bij nieuwbouw en bij renovatie. Dit doen wij door verschillende typen warmtepompen te installeren. Daarnaast zijn er duurzame soorten ventilatiesystemen, die de warmte binnen houden en het binnenklimaat gezond houden. De energie die nodig is, wordt mogelijk opgewekt door de zonnepanelen die wij plaatsen. Afhankelijk van uw wensen en wettelijke eisen, ontwerpen we de installatie voor u op maat. Zo bent u verzekerd van een duurzame installatie, die het binnen comfortabel warm houdt. Daarnaast verzorgen we duurzame installaties in utiliteit zoals voor kantoren en bijvoorbeeld in magazijnen.

Duurzame installatietechniek voor luxe woningbouw

Gaat u een luxe woning laten bouwen of een woning renoveren, dan kunnen wij de duurzame en ander installaties voor u aanleggen. Uiteraard gaan we eerst met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Vervolgens ontwerpen we de installatie die voldoet aan al deze wensen. Duurzaamheid en comfort zijn bij de installaties die wij aanleggen onlosmakelijk met elkaar verbonden. In bouwteams kennen wij onze rol en adviseren gevraagd en ongevraagd, als het om onze expertise gaat.

Seriematig installatiewerk

Ook voor seriematige woningbouw (tot 20 woningen) kennen wij onze rol in het bouwteam. Omdat wij veel ervaring hebben in dit segment, kunnen wij u uitstekend adviseren en de installaties naar wens en naar specificatie aanleggen. Van warmtepompen en ventilatiesystemen, tot sanitair en zonnepanelen.

Vragen of offerte?

Bent u van plan om een nieuwe woning te laten bouwen en op zoek naar een hoogwaardige, duurzame installateur? Neem dan contact met ons op.