Service & onderhoud

Service & onderhoud voor duurzame installaties

Hoewel er bij een warmtepomp geen verbranding plaatsvindt, zoals bij een cv-ketel, is het toch noodzakelijk om er periodiek onderhoud aan te plegen. Tijdens dit onderhoud checken we de werking en controleren of de warmtepomp nog naar behoren werkt. Hierdoor wordt de kans op een storing verkleind. Wij zijn CO-VRIJ gecertificeerd om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken. Deze wet is op 1 april 2023 ingegaan.

Service & onderhoud cv-ketel

Het is belangrijk om periodiek onderhoud te laten plegen aan uw cv-ketel. Met goed onderhoud is een veilige werking gewaarborgd, gaat de cv-ketel langer mee en is hij zuiniger. Daarnaast wordt de kans op storingen aanzienlijk verkleind.

Service & onderhoud WTW-ventilatie

Bij balansventilatie met WTW-unit is het essentieel om hier periodiek onderhoud aan te plegen. Hiermee houdt u het binnenklimaat gezond. Wanneer de balansventilatie niet tijdig wordt onderhouden, dan kan de lucht in huis verontreinigd raken.

ro_covrij_xl_rgb

Storingsdienst

Voor onze klanten met een onderhoudscontract hebben wij een storingsdienst, die 24/7 bereikbaar is. Wij vragen u om alleen dringende en noodzakelijke storingen buiten kantoortijden te melden.

Vragen of contract afsluiten?

Heeft u vragen over service & onderhoud of wilt u een servicecontract afsluiten? Neem dan contact met ons op.