Wie zijn wij?

Van Velthoven & Kruijssen is een allround installatiebedrijf uit Moergestel. Wij zijn u graag van dienst als uw installateur. Wij zijn adviseur en installateur tegelijk. Een middelgroot bedrijf, met een geschiedenis die teruggaat van voor 1900. Met inmiddels een 15-tal medewerkers in vaste dienst, varierend van all-round monteur tot ontwerpers die trends en functionaliteit als geen ander op elkaar weten af te stemmen.

Een rechttoe rechtaan installatiebedrijf. Met altijd een pasklaar installatieantwoord op vragen die u onherroepelijk krijgt als U gaat bouwen of verbouwen. En met altijd mensen paraat als u onverhoopt voor een storing van uw bestaande installatie komt te staan.

Kort samengevat bestaan onze werkzaamheden uit de volgende:

 • Aanleg van Centrale Verwarming
  U wilt warmte en comfort? Dan krijgt U warmte en comfort.Op maat. Wij adviseren en installeren een systeem dat optimaal bij uw woon- en werkbehoefte past.
 • Aanleg vloer- en wandverwarming/koeling.
  Altijd warme voeten? Of plaatselijk verwarmen,alleen uw serre of tuinhuis bijvoorbeeld? Wij zijn thuis in de installatie van zowel electrische als traditionele vloerverwarming,die ieder hun eigen voordelen kennen. Of in de zomerperiode met de vloer of wand gaan koelen?
 • Alle voorkomende loodgieters- en dakwerkzaamheden.
  Van reparatie van gaslek tot de volledige installatie van een leidingnet in woning of bedrijf.
 • Onderhoud en vervanging van cv-ketels
  U kunt voordelige onderhouds- en service contracten bij ons afsluiten met in veel gevallen zelfs twaalf jaar fabrieksgarantie.
 • Ontwerp en renovatie van badkamers
  Functioneel of design.Wij ontwerpen en installeren de badkamer die bij U past.
 • Aanleg van ventilatiesystemen en airconditioning
  U wilt aangenaam en gezond wonen en werken? Dat kan op verschillende manieren. Wij adviseren u hierin graag.

Contactpersonen:
Calculaties en offertes: Harrie Kruijssen
Planning en administratie: Carin Kruijssen

Of ga naar onze contactpagina voor onze openingstijden en telefoonnummers.