Bedrijven

Klik op de foto's voor een grotere afbeelding.

PUZO B.V.

Voor PUZO te Oisterwijk is dit prachtige kantoorpand voorzien van de installaties voor verwarming, ventilatie en loodgieterswerk.


Kantoor en werkplaats

Voor Aannemers Janssen te Moergestel is onlangs dit kantoorpand en werkplaats opgeleverd. Het kantoor wordt verwarmd door vloerverwarming als hoofdverwarming met naregeling per ruimte en de werkplaats met gasgestookte luchtverwarmers.


Den Boogaard Moergestel

Het ontmoetingscentrum Den Boogaard in Moergestel is in 2008 opgeleverd. In dit gebouw is tevens gehuisvest de Bibliotheek. De zalen zijn voorzien van een ventilatie-systeem met warmteterugwinnig gecombineerd met koeling en stralingspanelen.


Architectenbureau M30

Een combinatie gebouw van en voor Architectenburo M30 te Oisterwijk met daarnaast verhuur van kantoorpanden met centrale ontvangst/entree en een uitvaartcentrum.


Raadhuis Oisterwijk

Renovatie van het Raadhuis te Oisterwijk waarbij de verwarmingsinstallatie is vervangen gecombineerd met een ventilatiesysteem CO2 gestuurd van Jaga. Bij toename van het aantal personen wordt de ventilatiecapaciteit op basis van luchtvervuiling (CO2) opgevoerd.